Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Lubicie taki serwer?

BloodyOSG

Czy zagral bys ?  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na takim serwie i czy bedzie ci sie to podobalo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz dostalem cynk od znajomego z zagranicy abym przeprowadzil takie ankiety ile os by gralo na serwerze typu :

777 lub elite co prawda te serwery padly ale pamietamy jak sie na nich fajnieeeeeeee gralo z ekipami , nie wbijalo sie maxa w 1 dzien i bylo naprawde epicko !!

Takze glosujcie czy chcieli byscie pograc na takim serwerze czy tez nie .

Reszte pozostawiam do waszego dyskutowania ;)

jak napisalem w zlym miejscu przesun prosze moniczko tam gdzie nalezy ;)

sygnamoja1.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagrałbym, ale raczej nigdy nie będzie on miał plików bez bugów.

Jeśli on wykupi licencje i pliki od barunson (te pliki też mają bugi ale dużo mniej niż pliki z lckb xD) to zagram.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Zagrałbym, ale raczej nigdy nie będzie on miał plików bez bugów.

Jeśli on wykupi licencje i pliki od barunson (te pliki też mają bugi ale dużo mniej niż pliki z lckb xD) to zagram.

Ten pierdolony papierek zwany licencją kosztuje około 1k $, więc sry.

Zakład? :P

buu

Opublikowano

Ten pierdolony papierek zwany licencją kosztuje około 1k $, więc sry.

Zakład? :P

Pfff, kurwa mam zacząć pisać ile jest bugów na Twoim serwie?

A jeśli Ci chodzi o pliki wizzatka (te które nie opublikuje za nic na swięcie) to one też mają parę bugów.

On sam mówił że jest parę bugów które on sam nie umię naprawić

@Edit Pani Moniko, jeśli Pani wejdzie do tego tematu i da mi i xNobEndo'wi 5% to proszę o przeczytanie 10000000 razy regulaminu.

Bo my tutaj rozmawiamy o serwerze, ja pisze tutaj moją opinie na temat zbugowanych plików które bedą użyte na tym serwerze.

Proszę o wyrozumiałość i życze miłego dnia.

Opublikowano

Wypierdalac mi stad nooby i nie spamowac ;3 , To jest temat o czyms innym . Zapraszam do glosowania !

sygnamoja1.png

Opublikowano

Pfff, kurwa mam zacząć pisać ile jest bugów na Twoim serwie?

A jeśli Ci chodzi o pliki wizzatka( HAHA PISZE SIE WIZATKA No0Ob HEHE. ) (te które nie opublikuje za nic na swięcie) to one też mają parę bugów.

On sam mówił że jest parę bugów które on sam nie umię naprawić

@Edit Pani Moniko, jeśli Pani wejdzie do tego tematu i da mi i xNobEndo'wi 5% to proszę o przeczytanie 10000000 razy regulaminu.

Bo my tutaj rozmawiamy o serwerze, ja pisze tutaj moją opinie na temat zbugowanych plików które bedą użyte na tym serwerze.

Proszę o wyrozumiałość i życze miłego dnia.

Pisz.

Wszystkie mają bugi, ale da się je naprawić

Pokaż gdzie to napisał.

+1

buu

Opublikowano

Jasne, że przydałby się taki serwer, gdzie można pograć dłuższą chwilę i mieć z wbitego lvla jakąś satysfakcję. Jestem za, aby takowy powstał, dodam też, że powinien być on bez żadnych specjalnych dodatków (specjalne wepy, specjalne sety, specjalne title z bajeranckimi opcjami). Czysty serwer z max 165lvlem lub ostatecznie 175lvlem. Twój znajomy zza granicy ma bardzo dobry pomysł :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na takim serwie jak 777 bym z chęcią grał i tak jak tu ktoś wspomniał aby był max 165 lub 175 i bez specjalnych wepów;) chociaż więcej zabawy jest na pvp i pve :D

Opublikowano

+1

d064328824_jebne_kare_porzadkowa.jpg

ale

syx0b.jpg

+ zagrałbym, ale żeby coś takiego zrobić, to trzebaby rozjebać istniejące już teraz serwery, żeby więcej ludzi przeszło.

Opublikowano

LC 777 to jedyny dobry serwer na którym można było spokojnie poexpić i nie być jednym 100 lvlem z 10000000000 185 :) Teraz niestety takiego nie ma :c Chetnie zagrałbym na podobnym servie do 777 o podobnym expie dropie itp. a i co najważniejsze z takim samym shopem z paroma dopalaczami w juno ^^ Tego to mi chyba na każdym servie najbardziej brak :D

Opublikowano

Jestem ciekawy dlaczego osoby ktore glosowaly negatywnie sie nie wypowiedza ??

bo sa gimbusami xD

jak zrobicie serwer taki jak 777 o max lvlu 165-175 chetnie a nawet na 102% zagram nanim

fajnie bylo by gdyby duzo ludzi nanim gralo :p

Opublikowano

Dlatego wlasnie robie ankiete gdyz chce zobaczyc ile osob sie takim serwerem zainteresuje , oraz poleci go swoim znajomym gdy juz bedzie ;)

Takze polecajcie wszystkim znajomym ktorzy lubili grac na 777 lub elite , gdyz bardzo fajnie sie gralo !

Gdy bedzie juz ten serwer w obiegu napewno zobaczycie w publikacjach no i tutaj tez napisz oczywiscie ;)

Pozdrawiam .

sygnamoja1.png

Opublikowano

Witam otoz dostalem cynk od znajomego z zagranicy abym przeprowadzil takie ankiety ile os by gralo na serwerze typu :

777 lub elite co prawda te serwery padly ale pamietamy jak sie na nich fajnieeeeeeee gralo z ekipami , nie wbijalo sie maxa w 1 dzien i bylo naprawde epicko !!

Takze glosujcie czy chcieli byscie pograc na takim serwerze czy tez nie .

Reszte pozostawiam do waszego dyskutowania ;)

jak napisalem w zlym miejscu przesun prosze moniczko tam gdzie nalezy ;)

z chęcią ale jak będzie free cash :)

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

I myślisz że z czego będzie się utrzymywał serwer?

Fuck logic przecież dostaną darmowego dedyka z 64gb ram, 1gbp/s neta i procesor jakiś pro elo 8 core :)

Ja właśnie wolałbym drogi cash, wtedy 4* więcej bede mógł kupić niż Wy :D

@Edit nie zrozumcie tego źle, chodzi mi o to że dla mnie będzie 4* taniej (bo w euro :D ) i będe mógł kupić 4* więcej;x

Opublikowano

Chyba ci sie w du** poprzewracalo bo we lbie niczego nie masz ... Idz wyjdz lepiej .

A dla czego ?

PS. I tak Cie nikt tam nie będzie chciał ?>,<

No dokladnie nikt go tam nie bd chcial , cash bedzie drogi tak jak padrino pisal , gdyz nie kazdy bedzie w posiadaniu cashu i to dlatego tak sie fajnie gralo . Trzeba bylo farmic golda zeby sobie nastukac hajsu na coverka od kogos , i to bylo najlepsze ;)

sygnamoja1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...